icon

Як правильно пити пиво?

Зварено з любов'ю та радістю

Як правильно пити пиво?

Артем Ніколенко — головний пивовар.

– Артем, де Ви навчалися мистецтву пивоваріння?

– Я з гордістю можу назвати себе учнем кращих чеських майстрів пивоваріння. Уже в 12 років я зрозумів, що хочу займатися в житті. За свою кар’єру допоміг відкрити безліч пивоварень Росії, України, Китаю, Індії, і навіть Нігерії і Сейшел, багато працював в європейських країнах. І ось тепер я приїхав до Харкова, щоб харків’яни змогли насолодитися Справжнім Пивом, звареним з любов’ю і радістю. В асортименті 3 сорти пива, виготовлені за старовинними чеськими рецептами: Легке, Лагер, Пшеничний ель. І, я вас запевняю, наше пиво таке ж смачне, як у Європі!!

 

– Яка сировина Ви використовуєте для варіння пива?

– Протягом багатьох століть технологія виготовлення пива незмінна: натуральне пиво виготовляється тільки з чотирьох компонентів: солод, хміль, вода і дріжджі. Солод і хміль ми привозимо з Німеччини, дріжджі – з Чехії, воду видобуваємо з власної свердловини і використовуємо її після потрійний очищення.

– Як правильно пити пиво?

– Існує старовинне «правило трьох ковтків», але для початку кожна людина повинна вибрати свою кружку, тобто той обсяг, який він може випити за ці три ковтки. Спочатку потрібно трьома ковтками випити пів кружки, потім трьома ковтками половину від половини і потім те, що залишилося. Тільки так можна отримати справжнє задоволення від пива.

– Як визначити, що пиво якісне?

– Таке питання одного разу поставив студентам один відомий чеський викладач на курсі «Дегустація». Студенти довго мудрувати, обговорювали фізико-хімічні показники, але відповідь насправді був простий: якщо людина замовляє келих пива, випиває, а потім замовляє ще – це означає, що воно якісне. Я гарантую, що наше пиво будуть замовляти пиво знову і знову!

З Любов’ю та радістю!