Технології
Світле, нефільтроване, непастеризоване пиво з вмістом алкоголю 4,5% і щільністю первинного сусла 12%. Аромат багатий, із складним букетом солоду і благородного жатецкого хмеливши. Яскраво виражена гіркуватість. Іскристе, складне, добре закруглене, але при цьому освіжаюче пиво з насиченою структурою і мерехтливим золотим відтінком.
Це найпоширеніший тип пива у світі. Це світова класика пивоваріння! Дозрівання цього пива йде повільно і тривало. В процесі бродіння спеціальні дріжджі насичують пиво особливим ароматом і смаком. Саме тривалі терміни виробництва є головним секретом цього пива, що закладено в самій його назві. Лагер – з німецького – зберігання.
Батьківщина Лагера – Німеччина, тому в рецептурі нашого пива експортний солод і німецький хміль. Іскристе, складне, добре закруглене, але при цьому освіжаюче пиво з насиченою структурою і мерехтливим золотим відтінком.
Пиво світле, що не фільтрується, непастеризоване.
Зварено з ЛЮБОВ’Ю і РАДОСТЬЮ!
Технології
Світле, нефільтроване, непастеризоване пиво з вмістом алкоголю 3,5% і щільністю первинного сусла 10%. Має золотистий колір і приємну помірну хмелевой гіркоту. Для приготування використовується світлий тип солоду, ароматичний і гіркий сорт хмелю з Німеччини. Приготовано по класичному рецепту чеської школи пивоваріння. Це пиво якнайкраще поєднує м’який насичений смак пильзенского світлого солоду і яскраво виражений хмільний аромат.
Пиво світле, що не фільтрується, непастеризоване.
Зварено з ЛЮБОВ’Ю і РАДОСТЬЮ!
Технології
White має в смаку відтінки білого хліба, з легкою кислинкою і відчутними нотками коріандру і цитрусових.
Пиво не фільтрують, тому воно залишається непрозорим і злегка мутнуватим; при його виробництві використовується 30 – 50% пшеничного солоду. Для надання яскравого, освіжаючого смаку в нього, як правило, додають коріандр і апельсинову цедру.
Пиво пшеничне, світле, нефільтроване, непастеризоване з вмістом алкоголю 3.5% і щільністю первинного сусла 12%.
Зварено з ЛЮБОВ’Ю і РАДОСТЬЮ!